Udtalelser

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi


Jeg har haft glæden af at være i Nicolaj´s kyndige hænder under en række behandlinger i 2015. Jeg kom til Nicolaj´s med et Sacro-Iliac led, som gav mig smerter, ubehag og begrænset bevægelse, i min hverdag og i min Yoga praksis. Med meget subtil berøring og ingen fysisk manipulation fik han mit SI led tilbage i balance.


Nicolaj er en høflig, professionel og venlig person. Han er også god til at forklare principperne bag behandlings formen. Jeg har  kun positive erfaring med hans kyndige, næsten magisk udøvelse af BKST.


Tim Feldman, Ashtanga Yoga udøver og underviser.
 

Vores dreng Viktor havde ikke den bedste start på livet. De først 6-8 uger skreg han hver aften mellem 3-6 timer. Han var helt utrøstelig og derfra vildt hårdt at stå som forældre helt magtesløse. Vi havde prøvet alle råd fra sundhedsplejersken men om server maven, sulten eller en bøvs som drillede, men intet hjalp.


Derfor gik vi til Nicolaj og allerede efter første behandling mærkede vi forskel. Vi har siden ikke haft skrige ture som før og vi føler helt at vi har fået en ny dreng. Han fik i alt 2 behandlinger og siden har vi haft en meget smilende og glad dreng.


Viktors forældre, Samie og Katrine.


Jeg kom til Nicolaj med min søn på 11 måneder, som havde væske og ondt i ørene og derfor potentielt skulle have lagt dræn. Vi var to gange hos Nicolaj til nogle blide, rolige behandlinger, som foregik på min søns præmisser og i hans tempo. Det var meget trygt, min søn sludrede og legede undervejs og havde helt tydeligt tillid til Nicolaj.


Ligeså stille og roligt hjalp behandlingerne, søvnen blev mere rolig og uden gråd og smerter. Vi har netop været ved ørelægen, som konstaterede, at der ikke er væske på ørene længere, og at der derfor ikke skal lægges dræn. Jeg vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte Nikolaj næste gang og kan varmt anbefale hans behandling


Lausts mor, Majken Krogh.


Jeg har sådan lyst til at dele med dig, hvordan de to dage til intro på meget forunderlig vis forplantede sig i mit liv på en måde, jeg slet ikke havde forestillet mig.


Jeg har dyrket tonsvis af yoga og meditation, jeg har en yogalæreruddannelse, og jeg taler tit med mine elever i skolen om at trække vejret helt ned i maven . Jeg ved da godt alle de ting! Troede jeg.


Ultra kort fortalt så har jeg et meget svært og smerteligt forhold til min søn på 9. Jeg har netop haft ham i 5 dage, og hver aften, når jeg puttede ham, holdt jeg om ham, som jeg plejer - men til forskel fra før introkurset - så var jeg hele tiden bevidst om at blive i mig selv. Trække vejret og blive over i mig selv. I stedet for at løbe afsted med alle mulige følelser. Magi er ikke helt det rette ord, men de 5 x 10 min har i de dage gjort underværker for vores relation!


Der er noget helt magisk - for mig - over det med at være tæt med et andet menneske, men hele tiden blive i mig selv. Og jeg har jo gjort det 1000 gange før, synes jeg: Men det at vi prøvede det på briksene vendte virkelig noget for mig. Som jeg kan bruge så mange andre stedet i mit liv også. Så tusind tak for det!!


Anonym elev på BKST uddannelsen.

Onsequa explicaos numquam.

Nsectetur lposuere

Consectetur adipisic eiusman incdus lbreore amagna aliqua venianoru exercation ullao laboris commedo consequa uisaute arciteco quisquam numquam modi tempora incidun labore magnam aliquam.

Consectetur adipisic eiusman incdus lbreore amagna aliqua venianoru exercation

consequa uisaute arciteco quisquam numquam modi tempora incidun labore magnam aliquam quaera

commedo consequa uisaute arciteco quisquam numquam.